středa 25. května 2011

Nejoblíbenější - Realistický vibrátor s praktickou přísavkou



Nejvěrohodnější realistický vibrátor, na jaký můžete narazit. Dokonale tvarovaný, nabízí regulovatelnou intezitu vibrací a vysoce kvalitní materiál CyberSkin. Bonusem navíc je velice praktická přísavka.

Materiál vibrátoru

Vibrátor je vysoce kvalitního materiálu CyberSkin. Jedná se o věrohodnou imitaci lidské kůže - CyberSkin je na dotek sametově hebký, pružný a velmi měkký. Nabízí tak velikou výhodu oproti plastovým, gelovým a silikonovým vibrátorům.

Vibrátory s přísavkou

Tento vibrátor se řadí do kategorie vibrátorů s přísavkou. To přináší i několik výhod.

Vibrátor si můžete připevnit na zem, nábytek, stěnu - zkrátka na jakoukoliv rovnou plochu. A vaše ruce zůstávají volné. Ale využití jistě najdou ke stimulování bradavek, klitorisu nebo k nadzvedávání a podpírání se. S vibrátorem s přísavkou tak můžete vyzkoušet spoustu doposud nepoznaných poloh.

Pokud vibrátor přisajete na stěnu, tak je zhoršená jeho dostupnost pro ovládání. tento vibrátor naštěstí nabízí prodloužené ovládání, které je s ním spojeno drátkem.

Vlastnosti vibrátoru

Vibrátor není vodotěsný, takže nedoporučujeme jej používat například ve vaně.

Tvarem věrohodně připomíná mužský penis se vším všudy. Špička je ve tvaru žaludu a přináší příjemnou stimulaci. Po celé délce je trošku ohnutý - přesně podle dámských tvarů + se dobře dostane k bodu G uvnitř vagíny.

Podívejte se na něj v kategorii Realistické vibrátory - za 699,00 Kč.