středa 25. května 2011

Toy4Fun - Realistický vibrátor s příčným žilkováním vhodný i jako anální


Vibrátor od výrobce Toy4Fun přináší až tři použití - slouží jako klasický vaginální ke stimulaci bodu G, můžete s ním stimulovat a masírovat klitoris a zároveň lze použít i jako anální. Vše za přijatelnou cenu - 499,00 Kč.

Stimulační výstupky a tvar

Konec vibrátoru je ve tvaru žaludu. Avšak díky dobře zvolené velikosti se velmi snadno zavádí i používá. ároveň si můžete povšimnout příčných stimulačních výstupků - ve tvaru kroužků - po celé jeho délce. Při zavádění a hraním si s ním stimulační výstupky rozevírají vagínu, případně anální otvor - velmi příjemná bonusová stimulace. Zároveň stimulují poševní stěnu.

Vibrátor je vyrobený z měkkého gelu. Lze zmáčknout a tvarovat. Je ale dostatečné pevný, aby se nekroutil a neohýbal při zavádění - zlatá střední cesta.

Vibrace a regulace

Vibrátor nabízí plynule regulovatelné vibrace. Můžete si tam nastavit ideální intenzitu vibrací přesně pro vás. Otočné kolečko je vidět i na úvodním obrázku - na spodním konci černá část.

Pro tento vibrátor mluví především tvar, příčné stimulační výstupky (nabízí je jako jediný z celé kategorie) a především velmi přijatelná cena - 499,00 Kč.

Podívejte se na Toy4Fun - Stimulační Povrch  i jeho konkurenci v kategorii Realistické vibrátory - za 499,00 Kč.