středa 25. května 2011

Tenký gelový vibrátor od Toy4Fun


Toy4Fun je na poli sexshopů zavedeným výrobce. Název značky se skládá ze tří slov - Toy (hračka) 4 (pro) Fun (zábavu). Tento vibrátor kromě zábavy dokáže vyvolat i vlny vzrušení a pořádný orgasmus. Podívejme se na něj.

Tvar vibrátoru

Špička je ve tvaru středně velkého žaludu. Dobře se zavádí a zároveň funguje jako stimulační výstupek na poševní stěny. Ve vrchní části je vibrátor rozšířený - dostane se tak lépe k bodu G. Naopak směrem dolů se zužuje.

V porovnání s ostatními vibrátory je užší. Díky tomu je velmi oblíbený u mladších dívek a menších žen. Ideální jak pro klasické vaginální použití, tak i ke stimulaci a dráždění klitorisu. Zároveň si díky jeho průměru můžete vyzkoušet i anální hrátky.

Oproti jiným realistickým vibrátorům nemá žilkování - lépe klouže, avšak nenabízí stimulaci poševních stěn.

Vlastnosti vibrátoru

Toy4Fun nabízí vibrace, které můžete regulovat. K plynulé regulaci intenzity vibrací slouží otočné kolečko - na obrázku je vidět ve spodní části. Nejvíce jsou cítit vibrace v horní části.

Veliká výhoda - je vodotěsný! Můžete si jej vzít do vany nebo do sprchy. Zároveň je usnadněna jeho údržba - můžete ho umýt pod proudem vody.

Cena Toy4Fun

Cena vibrátoru je 499,00 Kč. V kategorii realistických vibrátorů se jedná  o zlatou střední cestu - cena realistických začíná na 399,00 Kč a dostává se až k 699,00 Kč.


Podívejte se na "Toy4Fun - Tenký Gelový" a mnohé další vibrátory v kategorii Realistické vibrátory - nabídka již od 399,00 Kč.