čtvrtek 2. června 2011

Měkký latexový vibrátor s extra výstupky na klitoris


Realistický vibrátor, který se od ostatních na první pohled odlišuje - nabízí výraznější stimulační výstupky. Zároveň spojuje dobré vlastnosti s přijatelnou cenou. Vibrátor, který si zaručeně zaslouží vaši pozornost.

Čím zaujme 

Celý vibrátor je vyrobený z latexu - měkký, pružný a ohebný materiál. Po celé délce má velmi jemné žilky, které dráždí poševní vchod a vagínu během zasouvání nebo jemném dráždění klitorisu.

Špička je ve tvaru žaludu. Jak je u realistických vibrátorů zvykem, žalud není ani malý ani velký. Lehce se zavádí, ale i přesto přináší slastné pocity.

Hlavní odlišnost je ovšem vidět na začátku vibrátoru. Řada měkkých výstupků, které během používání příjemně stimulují. Ideální ke stimulaci klitorisu.

Vlastnosti vibrátoru

Vibrátor nabízí plynule regulovatelné vibrace - nastavit si je můžete otočným kolečkem na konci vibrátoru. Trochu škoda že není vodotěsný - není moc vhodný do vany nebo sprchy.

Díky měkkému latexu je vibrátor velmi tichý (vibrace je nejsilněji cítit na začátku vibrátoru). K napájení jsou potřeba dvě standartní tužkové baterie, které lze koupit v kterémkoliv obchodě.

Podívejte se na něj Latexový Vibrátor - Stimulační Výstupky stránkách Vibrátory pro ženy - v nabídce se nacházejí i další zajímavé kousky.